Site Loader

About the Author

Jessica Fuchs

Photographer

Facilisis nec, atque unde? Amet pariatur? Venenatis sollicitudin! Exercitationem sunt

Ja, de nya vildkatterna som vi har i skogen bakom vårt hus har jag också hunnit med under den senaste kaotiska perioden.
Det kom ju 4 nya kattungar på våren 2017. De är födda någon av de sista dagarna i april. Helt underbart söta.

Tashi försvann tidigt så jag tror att han är död. Jag har varit runt och letat mycket efter honom.
De övriga tre små huliganerna är nu infångade och transporterade till ett stödhem. Är du intresserad av att köpa nån av dessa kattungar så finns de på Kattkommando Syds hemsida. På fotot står deras “arbetsnamn” som KKS använder.

Deras mamma och pappa, Tanja och Tarzan, har ju god tillgång till mat eftersom jag matar dem så nu i höst kom det ytterligare 2 små kattungar. 🙁  Jag vet inte riktigt när dessa är födda men jag gissar på oktober nån gång.

En som är kolsvart och en som är svartvit. Jag vet inte om den helsvarta kommer att få lite längre päls. Jag gissar på det. De har inte fått något arbetsnamn av KKS ännu.

Nu finns det tydligen stödhem till alla. Nu ska jag prata med veterinären och kolla om vi kan komma och lämna in mamman och pappan för kastrering direkt efter infångandet. Mamman får sen vara med sina ungar ett tag till. KKS vill kastrera dem direkt efter infångandet eftersom de är vilda och inte går att hantera ännu.

En liten filmsnutt på hur extremt roligt det kan vara att leka med en hasselnöt.  🙂

Jessica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *