Site Loader

About the Author

Jessica Fuchs

Photographer

Facilisis nec, atque unde? Amet pariatur? Venenatis sollicitudin! Exercitationem sunt

Här kommer en liten bildkavalkad och ett väldigt blandat inlägg 🙂

Plast

Mamma har virkat små påsar till mig som jag har med mig när jag handlar. Superfina tycker jag. De är olika i storlekarna och fler är på väg till mig.  😀
Perfekt att slippa alla plastpåsar. Jag försöker dra mitt lilla strå till att minska användningen av plast.

 

Jag har plockat bort de flesta plastsaker i vårt kök då de innehåller kemikalier som inte alls är bra för vår hälsa. Jag har skrivit lite om detta i ett tidigare inlägg. Du kan läsa det här.
Det finns dock mer att plocka bort i vårt hem och jag jobbar på det. 🙂 Nu är det ett vettigt stekjärn och stekspade som ska inhandlas nästa gång. Googla t.ex. xeno östrogener som det finns ganska mycket av i plast så får du en liten aning om varför man inte bör använda det. I alla fall inte när det kommer i kontakt med maten du ska äta eller din hud.

 

Blommor

Efter att vi blivit tvingade att byta bil för ett par månader sedan så var vi i Olofström och handlade. Därefter körde vi till macken för att fylla upp tanken på den nya bilen.
När min man skulle tanka så låg där ett betalkort. Vi kollade upp namnet på hitta.se och lyckades få tag på kvinnan som glömt sitt kort.
Hon slängde sig i bilen och kom till macken omgående. Gissa om hon blev glad!  😀

Veckan efter så fick vi sen ett blommogram som tack för att hon hade fått tillbaka sitt kort. Kul att kunna hjälpa till!

 

Julen

Vi firade själva julafton hos min mamma i år. Jag har alltid tidigare tyckt om julen men jag är inte lika glad för den längre, tyvärr. Vi har tre födelsedagar att fira i december varav två är på självaste juldagen. Dessutom så bor dessa födelsedagsgrisar ca 15 mil ifrån varandra så vi firar dem nu vartannat år på deras födelsedag istället.

Det blev i alla fall en väldigt mysig julafton hemma hos mamma. Älskar hennes lilla stuga. 🙂

 

Vi satt ute i vinterträdgården och åt middag med en liten “stjärnhimmel” över bordet. Mysigt.  🙂

Tyvärr så har jag vid något tillfälle förstört min mobiltelefon. Det är första gången jag förstört en mobil. Det är en liten liten spricka rakt över kameralinsen. Av den anledningen så blir tyvärr inte fotona bättre än så här. De där strecken som är på bilderna blir så fort det är en lampa i närheten och det beror på sprickan.
Ny telefon är beställd från Banggood och jag hoppas den kommer inom de närmsta veckorna.

 

Fick syn på dessa “julgranar” när jag var ute och handlade en dag. Det känns som om att en sådan verkligen behöver komma hem till oss 😀
Skulle ju passa sååå fint med övrig inredning här hemma.

 

 

 

Jessica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *