Site Loader

About the Author

Jessica Fuchs

Photographer

Facilisis nec, atque unde? Amet pariatur? Venenatis sollicitudin! Exercitationem sunt

Vid denna tid förra året så hade min man redan börjat bygga på grillkåtan. Vi var hos vänner på midsommarfest och min man sa att nästa år firar vi hemma hos oss och inviger grillkåtan. Han har haft problem med att få upp takstolarna. Nu i vår fick han hjälp av en vän och kunde färdigställa taket. Det var med nöd och näppe grillkåtan blev klar till midsommar 😀 Han har även tillverkat några krokar som vi hängt upp gamla fotogenlampor på samt 2 solcellslampor.

Inuti grillkåtan hängde jag upp slingor med glödlampor. Även detta solcellsbelysning som kommer från Rusta. Det var ganska lång sladd så själva solcellen har vi satt utanför på taket på grillkåtan. Här är väldigt mörkt när det blir mörkt ute då här inte finns någon form av belysning överhuvudtaget så lite smålampor gör stor nytta. 🙂

Helt färdig!
Jag vet – mycket dålig bild! Syns knappt hur fint han snurrat metallen.


Det blev även en midsommartårta. Jag fick lite grejer över när jag gjorde studenttårtan förra veckan och slängde då ihop en midsommartårta istället för att kasta grejerna.
Det var bara ett fåtal ingredienser jag behövde åka och köpa för att kunna färdigställa tårtan.

Klar!
Försökte mig på att göra en jordgubbsros i mitten av tårtan 😀

Eftersom vi bor i Sverige så vet man ju aldrig när nästa regnskur kommer så därför hyrde vi ett tält som vi satte upp bredvid grillkåtan. Där inne satt vi och åt. Det blev riktigt mysigt men jag hade helt glömt bort hur mörkt det blir här när solen går ner. Fick springa in och leta efter lite ljusstakar som vi kunde ställa i tältet för att få lite ledsyn senare på kvällen och natten.

Blev ganska bra ändå.

Midsommarstången kläddes också såklart! Barnen hjälpte till med att plocka blommor och klä stången. Senare letade vi upp “Midsommar med Bosse Larsson” på Spotify och dansade med barnen runt stången 😀
Jag vet inte vem som skrattade mest, barnen eller vi vuxna. 😀

Jessica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *