Site Loader

About the Author

Jessica Fuchs

Photographer

Facilisis nec, atque unde? Amet pariatur? Venenatis sollicitudin! Exercitationem sunt

Det har hänt en hel del på sistone och en av de sakerna är att vårt hus nu blivit med terrass! 😀

Det är ganska märkligt egentligen, när vi köpte vårt förra hus så fanns där en terrassdörr men ingen terrass. Öppnade man dörren så var det ca 1,5 m ner till marken. Samma sak var det på detta huset vi köpte. En dubbeldörr som jag så länge önskat mig men ingenting utanför terrassdörren dessutom även denna gång ca 1,5 m ner till marken.

Vi saknade verkligen en terrass förra sommaren men det går ju inte att göra allt på en gång. Dessutom så känns det som om att pengarna bara rinner iväg mellan fingrarna. Jag vågar knappt räkna efter hur många tusentals kronor vi betalt bara för materialet som vi lagt ut på marken. Vi var överens om att vi inte har råd att bygga den stora terrass vi önskar men vi kunde ju börja med en liten bit som vi sen bygger ut efterhand som åren går. Mannen satte igång redan första semesterdagen! 2,5 dagar och nu står den där. 😀 Helt underbar känsla att öppna dörrarna i köket och gå ut på terrassen. Som vi har längtat efter det! 😀

Det finns faktiskt 2 terrassdörrar på detta huset. Båda är dubbeldörrar. Utanför den ena finns en väldigt liten och dessutom väldigt gammal terrass under tak. Man bör inte luta sig mot räcket för brädorna är väldigt ruttna. Tanken är att vi ska riva det i framtiden och bygga upp nytt. Nu rev vi bara ena väggen för att koppla samman den med den nya terrassen.

Äntligen en liten terrass! 🙂

Jessica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *