Site Loader

About the Author

Jessica Fuchs

Photographer

Facilisis nec, atque unde? Amet pariatur? Venenatis sollicitudin! Exercitationem sunt

Vaccin

Jag tycker att vi borde ifrågasätta mer och även tänka till lite mer själva.
Det finns snart vaccin mot allt, som i sin tur ger en massa sjukdomar och som i sin tur även ger cancer. Det här ämnet är en sak som skrämmer mig mycket och som väldigt få människor har kunskap om.

Vi utsätter våra kroppar för oerhörda mängder kemikalier från alla möjliga olika håll. Det är egentligen inte så konstigt att vi är sjuka. Kroppen kan ju inte klara av hur mycket som helst. Det är absolut inte lätt att värja sig mot alla dessa kemikalier som finns överallt idag. Däremot så kan man ju försöka att minska på mängden i alla fall.
Bara ta mängden vaccin man ger en nyfödd. Bara där finns en massa skräp som inte är bra för oss fast de vaccinen är nog inte de värsta ändå. De där så kallade influensa vaccinerna m.fl. är nog 10 gånger värre.

Bilden nedan talar för sig själv tycker jag.

Formaldehyd

Formaldehyd är ett ämne som används bl.a. för att konservera lik. Varför skulle jag vilja spruta in det i min kropp?
Det amerikanska departementet Health and Human Services medger öppet att det orsakar cancer.
Du kan läsa om det här.

Här finns också en del intressant att titta på om man nu bryr sig om sin hälsa.

Kvicksilver är också ett ämne som finns i vaccin. Idag vet väl de flesta att det inte är bra. Varför vill man då spruta in det i kroppen?
I vissa sorters vacciner har man tagit bort det. Varför inte i alla?
Du kan läsa mer om det här.

Jag har även läst om att vaccin innehåller många andra skrämmande ämnen men tyvärr så hittar jag inte den länken just nu.

Däremot så kan du ju läsa på lite om vad Gardasil gjort mot massvis med tonåringar.  🙁

Hudprodukter

Går vi sen vidare till allt vi kletar in oss med så blir man ju rädd när man läser innehållsförteckningen. Jag ska ju villigt erkänna att, ju mer jag lär mig desto mer rädd blir jag. Samtidigt som jag också förstått en del av mina problem jag haft.

Det finns massor med konstiga ämnen i hud/smink och nagelprodukter. Många av dem är hormonstörande och cancerframkallande. Det kan ju vara en del i förklaringen till varför det är så extremt många idag som har infertilitets problem. Likaså ligga lite till del av att cancer öka så mycket idag.
Parabener är känt för att vara hormonstörande. Det finns nästan alltid nån form av paraben i hudkrämer som du köper i den vanliga dagligvaruhandeln.

Men det är inte bara i hudkrämer eller smink som det finns hormonstörande ämnen. Det finns även i mat och plast. Du kan läsa mer om det hos Naturskyddsföreningen.
Därför så har vi bytt ut det mesta i vårt kök som är i kontakt med mat. Alla matlådor har vi nu i glas. Dessa har vi köpt bl.a. på Ikea. Bunkar m.m. som mat tillreds i är i metall. De köpte jag på Biltema. Flaskor m.m. är också i glas. De har jag köpt på lite olika ställen men bl.a. Biltema, Ikea och nu senast på Dollarstore.

Jag har inte bytt ut alla stekjärn och redskap ännu. De flesta redskapen jag har är i trä eller metall men det är fortfarande ett fåtal kvar i plast. De ska så klart bort de också.

All plast kommer att försvinna från vårt hem. Jag går igenom och rensar lite då och då. Jag anser inte att man kan lägga om helt och hållet på en gång för då blir man nog knäpp.  🙂
Jag har i alla fall valt att ta lite emellanåt istället.

Fiskar och krokodiler

För några år sedan kom det till min vetskap att fiskar och krokodiler bl.a. börjat få problem. Detta tror man orsakas av plast då de lever i floder som är extremt förorenade av just plast. De manliga fiskarna och krokodilerna dör ut så det finns bara honor kvar. De manliga utvecklade ägg. Det rörde sig då bl.a. om en flod i Frankrike och ett område i Florida som var rikt på krokodiler.
Här kan du läsa om ett annat fall där fiskar har problem.

Det har också kommit rapporter från läkare världen över om att fler och fler män söker hjälp för att deras bröst växer och liknar mer kvinnobröst. Samt att det i vissa fall även läcker ut mjölk från dem. Även detta tror man beror på plasten då det finns en falsk kvinnlig hormon i plast som kallas xenoöstrogener.

Cancer

Jag är bara tvungen att skriva av mig lite om detta ämne också. Denna “rosa månad” kan göra mig knäpp!
Så mycket falskhet och så mycket lögner och folk bara köper det rakt av. Inte nog med det – så många forskare m.m. som köps. Skrämmande att pengar ska styra på detta sätt.

Här kan du läsa om hur cancerfonden använder pengarna du skänker till dem. Tur att de får så mycket pengar så att de har råd att tysta ner läkare och forskare och få dem att säga bra och passande saker. Bra jobbat där!  *ironi*

Jag såg bilden nedan på Facebook för nån vecka sen och jag tyckte den var så bra!
Klockren helt enkelt!

Det är såååå lätt att klanka, gapa och skrika “Fuck cancer”. Ja, det håller jag med om MEN vad beror det på egentligen? Varför får så många cancer idag?
Du ser många av anledningarna på bilden. Det är inte Fuck cancer vi ska säga utan det är alla bakomliggande orsaker vi ska säga fuck till.

Lathet eller okunskap?

Både och tror jag faktiskt. Tyvärr så är många människor för lata för att göra något åt situationen. För lata för att ta eget ansvar över sin egen kropp OCH inte minst har alldeles för lite kunskap om alla de olika kemikalierna som finns omkring oss idag.

Det är inte lätt att värja sig mot alla kemikalier. För att vi ska klara av det behöver vi alla vara utbildade kemister och det förstår vi nog alla att det är inte ett rimligt krav. Här tycker jag att Livsmedelsverket och Läkemedelsverket borde ta ansvar men det gör de definitivt inte. 🙁

Ungefär 6% av all cancer är ärftlig. Den kan man alltså inte värja dig emot. Men det är ju bara 6%! All annan cancer då? Det är här miljö, omgivning och mat som är stora bovar till detta.
Så som samhället ser ut idag så är det näst intill omöjligt att helt värja sig mot det om man som person inte vågar bryta “trenden”.
Vad är det som säger att man måste jobba heltid? Kanske vi skulle lägga mer tid på att äta bra mat, slappa och göra saker som vi verkligen tycker är kul? (slappa p.g.a. att stress också är en bakomliggande faktor)
Kostnader säger många då. Ok, men måste man verkligen dra på sig så mycket kostnader?
Kan man inte välja bort något? Måste man ha den nyaste bilen? Senaste mobiltelefonen? Det största huset? Den dyraste lägenheten? Eller de senaste modeplaggen?
Våga tänk utanför ramarna!!

Olika förutsättningar

Vi har alla olika förutsättningar. Det som är bra för den ena behöver inte alls funka för den andra. Vi alla vill olika saker, vilket jag tycker är bra. Vissa vill t.ex. bo i en storstad medans andra vill bo på landet. Vissa vill ha nya kläder medans andra handlar på Second Hand.
Det som är lika för oss ALLA är att vi själva gör våra VAL.
Om du väljer att inte bry dig så tycker jag det är helt okej MEN kom inte och gnäll sen.   😉

Här ligger en av anledningarna till att jag längtar tills vi flyttar. Då kommer vi att ändra om våra liv helt och hållet. All mat ska odlas själv och så gott som allt vi äter ska göras själv. Det ser jag verkligen fram emot. 🙂
Likaså ska vi försöka tänka till när vi bygger huset och försöka göra så att vi kan bli självförsörjande på det mesta. Tiden får väl utvisa hur det går.

Fluor

Visste du att fluor är klassat som nervgift?

Läs mer om vad jag skrev om fluor för ett tag sen.

Vill du ha tips på bra produkter?

Hudprodukter – Unecare är ett företag på västkusten som tillverkar hudprodukter. Hon använder bara rena bra ingredienser. Jag gillar verkligen produkterna och ska visa dem mer för dig framöver.

Smink – Back to Earth i Dalarna tillverkar smink / mineralpuder utan några konstigheter i. Är dessutom väldigt dryga produkter.

Det här blev ett långt inlägg. Lite för långt tycker jag. Ber om ursäkt för detta men det är ett ämne som jag kan skriva hur mycket som helst om. Jag önskar att jag kunde upplysa fler personer om vad de bör undvika m.m. Få folk att ta ett litet litet litet steg fram i rätt riktning.  🙂
Jag får väl tänka om i detta framöver och lägga upp innehållet här på nåt annat sätt.

Till helgen och under nästa vecka ska jag ut i trädgården till mina odlingar så nästa gång återkommer jag mer i det ämnet. 😀

Tills dess – Sköt om dig!

Jessica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *