Site Loader

About the Author

Jessica Fuchs

Photographer

Facilisis nec, atque unde? Amet pariatur? Venenatis sollicitudin! Exercitationem sunt

Jodå, jag får ge lite kred till VidaXl. De var snabba på att svara på mejl. De såg mina foton på tunnelväxthuset och jag fick också tillbaka mina pengar då tunneln är skrot. Jag fick även en rabattkupong av dem som “plåster på såren” att använda i deras webbutik. Det var ju snällt….. men jag är fortfarande utan tunnelväxthus (till min stora besvikelse).

Jag ville ju mest testa på att även odla lite vintertid. Det var största anledningen till att jag ville ha tunneln. Jag vet att det finns fina rejäla tunnlar att köpa som säkerligen är bra men jag är inte intresserad av att lägga så mycket pengar på det till en början när jag inte ens vet om jag VILL odla vintertid. Jag ville bara testa i liten skala först för att se om det är något för mig.

 

Tror inte det en enda hel pinne på tunneln. Möjligtvis några av dem som ligger längs med marken.
På insidan av plasten var där fastsytt snören/band som man skulle knyta runt pinnarna. Många av dem hade slitits loss från sina fästen så även plasten hade gått sönder.

Funderar på om jag ska hitta på något eget och bygga ihop. Jag har sett många som bygger tunnlar utav armeringsnät som de sen drar plast över. Det verkar vara en stabil och bra lösning. Problemet där blir väl att hitta en plast som inte släpper ifrån sig en massa gifter när den blir varm på sommaren.
Tiden får utvisa vad det blir av detta.

Nu är det först en semester på 2 veckor till Transsylvanien som står på agendan.  🙂
Lägger upp lite bilder när vi kommit hem igen.

Må väl!!

 

Jessica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *