Site Loader

About the Author

Jessica Fuchs

Photographer

Facilisis nec, atque unde? Amet pariatur? Venenatis sollicitudin! Exercitationem sunt

Ja, verkligen! Besvikelsen är total!
Måndag den 17 april monterar vi upp den nya tunneln och fredag den 21 april är allt skrot igen! Jag hann alltså inte ens börja odla i tunneln.

Kan säga att det är längesedan jag kände mig så besviken. Jag har verkligen sett fram emot att få odla i tunneln nu i sommar och även testa på vinterodling där sen. Nu blir det inte så. Musten gick ur mig totalt.

Än mer besviken blir jag för att det var ju inte så att det blåste storm eller nåt sånt. Det vara bara några vanligt blåsiga dagar. Är medlem i en grupp på Facebook som heter Odla i tunnel. Det visade sig där att jag är långt ifrån den enda som råkat ut för detta.
Det är en väldigt klen konstruktion tydligen och jag kan INTE rekommendera någon att köpa denna.

Pinnarna eller bågarna (vad man nu ska kalla dem) har knäckts av eller böjts sönder vid varenda skruvhål. Duken har tryckt in mellan bågarna (för det var ju ganska långt mellanrum mellan dem) och då har trycket blivit för högt för pinnarna så de har knäckts av.

Jag har mejlat VidaXl där jag köpte tunneln så får vi se vad de säger om det.

 

Jessica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *