Site Loader

About the Author

Jessica Fuchs

Photographer

Facilisis nec, atque unde? Amet pariatur? Venenatis sollicitudin! Exercitationem sunt

Ny dator Lenovo Yoga
Gladast

Jag vet att det är längesedan jag skrev nu. Jag har tänkt mycket på det. Det är så mycket jag vill skriva om men jag får ta det lite i omgångar  🙂  Jag är i alla fall gladast i världen tror jag och det är av flera olika anledningar  😀

Idag har jag varit och köpt mig en ny dator. Jag var helt inställd på att jag skulle köpa en HP men jag kom hem med en Lenovo Yoga. :/ Jag var inställd på att jag skulle maximalt betala 6000 kr men det blev några tusenlappar till. Jag hade också tänkt mig en svart dator men den är silvergrå… Hmm… Inte många “rätt” där, men så kan det bli när man blir kär  😀

Jag hoppas den kommer att leva upp till förväntningarna  🙂

Tanken är att det ska bli lättare för mig att jobba lite vart jag än är. Nu har jag ju flera olika arbeten och att kunna jobba där jag befinner mig underlättar så klart mycket. Att sitta och redigera foton på den nya datorn blir nog svårt då jag anser att skärmen är för liten för det men det är så mycket annat jobb jag kan göra på den. Bildredigeringen kan jag istället göra vid ett senare tillfälle.
Eftersom vi kommer att resa en hel del så tror jag att det kommer att underlätta för mig då det flera gånger tidigare varit kaos när vi kommit hem från en resa. Då känns det bättre att kunna jobba en timme här och där för att slippa det värsta kaoset när man kommer hem.

Jag älskar verkligen att kunna bestämma över mina dagar själv. Jag har jobb som ska vara gjort vid olika tidpunkter men när jag utför jobbet spelar ingen roll. Huvudsaken är att det blir klart i tid.

Mina tre olika jobb:

Jag jobbar för Stiftelsen Hjälp Margit Hjälpa som bedriver fadderverksamhet i södra Indien och på Sri Lanka. Det är en liten organisation som hjälper till och ger stora möjligheter för fattiga barn i dessa områden.
Vill du bli fadder och veta att dina pengar kommer barnen tillhanda så titta in på deras hemsida och bli fadder där! Alla i styrelsen arbetar ideellt.

Ibland så tar jag även jobb som frilansande skribent. Det är också kul och jag gillar omväxlingen.

Nu på sista tiden så har jag även fått möjligheten att hjälpa andra människor till det bättre på flera olika plan vilket känns så häftigt!

Utöver dessa saker så hjälper jag även vänner och bekanta med deras hemsidor och papper i sina respektive företag. Varierande och kul tycker jag! 🙂

Saknad

Det jag saknar i år är min odling. Det känns inte lönt att odla en massa när vi förhoppningsvis snart ska flytta. Jag har planterat lite tomater, gurka och paprikor i krukor. Jag satte det i krukor för att kunna ta det med mig till nästa hus och kunna njuta av skörden. Några av plantorna har jag sått själv och några har jag fått av mamma. Jag fick också en chili planta av mamma så jag hoppas få smaka den frukten också sen. 🙂

Jag har även 2 vindruvsrankor och 2 vinbärsplantor i kruka. Tanken är att det ska planteras vid det nya huset sen. Det samma gäller plommonträdet och de 2 körsbärsträden som står i krukor just nu. 🙂 Jo, jag vet…. det är många krukor!

Nu ska jag i alla fall ta en drink (en nyttig sådan) och hoppa i säng. Bara att kunna sova på nätterna nu känns helt underbart!

Sov gott du också! 😉

Jessica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *