Site Loader

About the Author

Jessica Fuchs

Photographer

Facilisis nec, atque unde? Amet pariatur? Venenatis sollicitudin! Exercitationem sunt

Rullstol
Före

Så här var mitt liv tidigare…. (väldigt kortfattad version)

För ca 14 år sedan så kollapsade kroppen totalt. Jag fick mer och mer ont hela tiden. Det var både muskler och leder som gjorde ont och jag hade otaliga besök hos diverse läkare för att försöka få hjälp.

Efter nåt år så blev jag sängliggande. Detta godkände inte FK för att det såg inte bra ut i deras statistik sa de. Av den anledningen så fick jag en rullstol så att jag skulle kunna ta mig till jobbet. 🙁
Att hitta en lösning på mitt problem verkade inte aktuellt för någon annan mer än mig själv. Jag satt i rullstolen mer eller mindre under ett antal års tid.


Jag fick hjälp av en man som kan kinesisk medicin. Han gav mig en massa örter som jag skulle koka och dricka under 6 månaders tid. Jag blev bättre. Jag märkte skillnad även om jag inte blev helt frisk.

De senaste 6 åren…. Jag har haft väldigt mycket värk och varje dag så var det mer eller mindre. Jag har dock inte behövt sitta i rullstolen utan jag har kunnat gå själv även om det inte varit några långa sträckor.
Långa sträckor, stora butiker och liknande har jag fått undvika så klart.
Vissa dagar de 2 senaste åren så har jag haft tillfällen där jag inte haft speciellt ont. Detta under förutsättning att jag inte gjort någonting.
Så fort jag gjorde någonting så eskalerade det väldigt mycket och resulterade ofta i att jag blev sängliggandes i några dagar. Jag hade vant mig vid att ha det så. Det betyder dock inte att jag accepterat det. Jag fick hela tiden planera in tid för att vara dålig. Om det var kalas på lördagen så visste jag att jag kan inte göra något från onsdagen innan utan bara ta det lugnt för att klara av att gå på kalaset några dagar senare.
Jag letade hela tiden efter lösningar för att det skulle bli bättre och jag har provat det mesta tror jag.

Maten

Jag har länge vetat att maten vi äter idag inte innehåller den mängd näring som kroppen behöver. Jordarna idag är så förgiftade av allt bekämpningsmedel och utarmade av den massproduktion som förekommer. Av denna anledning så har jag velat odla våra grönsaker själv. Jag har försökt och planerat och haft mig för att hitta lösningar på hur jag ska gå tillväga. Det går framåt i alla fall  🙂
Vissa grönsaker har vi nu egna året runt och andra får jag köpa under delar eller hela året.

Av denna anledning så har jag så klart ätit väldigt mycket kosttillskott också. Jag har dessutom köpt kosttillskott av hög kvalitet (dvs inte nåt “skräp” från Apoteket som innehåller en massa onödigt skit).

April månad

En god vän kom hem till mig och visade mig en väldigt intressant sak. Jag var skeptisk men testade och började dricka det. Några dagar senare (5 dagar närmare bestämt) skulle jag högtryckstvätta ett av våra trädäck. Om du tänker efter så är det ju egentligen inte så svårt eller jobbigt att högtryckstvätta något. Speciellt inte ett trädäck/terrass där du bara står rakt upp och ner och håller högtryckssprutan i handen och tvättar. 🙂
För mig har detta dock alltid varit förknippat med mycket smärta. Jag tvättade så mycket jag orkade större delen av lördagen. På kvällen så kände jag smärtan öka markant både i händer, leder och muskler. Jag visste att det inte blir mer gjort de närmaste dagarna. Drickan som vännen visat mig sa hon att jag kunde dricka mer utav efter träning och liknande men man skulle inte ta det för sent på kvällen eftersom man blir pigg av det och kanske då inte kan sova.

Jag funderade fram och tillbaka på om jag skulle ta mer eller inte. Tänkte sen att det är ju ändå lördag… om jag inte kan sova så får jag väl ta igen det dagen efter istället.  🙂 Jag tog i alla fall mer dricka och efter några minuter så kände jag hur det började brinna i varenda muskel. Det lugnade sig efter några minuter.
Jag gick och lade mig och somnade som en stock. 🙂
Dagen efter när jag vaknade så satt jag en bra stund på sängkanten. Jag kom upp ur sängen utan problem. Jag satt och kände efter och jag hade inte ont någonstans. Jag kunde hålla i kaffekoppen precis som vanligt för min hand hade av någon anledning inte svullnat upp som den annars brukar göra när jag högtryckstvättat.

Jag grät av lycka!! Det kändes helt overkligt att inte ha ont!!

Efter

Behöver jag säga att jag tänker fortsätta med att dricka dessa drinkar? Herre gud!! Jag har fått ett nytt liv!!
Nu flera månader senare så känns det fortfarande overkligt att inte behöva ha ont. Jag blir fortfarande tårögd av glädje när jag berättar om det eller som nu i denna stund… när jag skriver om det. Overkligt!

Jag är så tacksam och så glad så du kan inte ana!!  <3

Denna sträcka kunde tidigare ta mig ca 3-4 tillfällen att rensa med några dagars vila emellan. Nu gjordes ALLT på en och samma dag! 🙂

Allt blir så mycket roligare att göra när man inte får ont efteråt  🙂

Lite skillnad 😀

Tänk så mycket problem kroppen kan läka ut själv bara den får rätt verktyg. Fantastiskt!

Personligen så anser jag att alla borde dricka detta då maten vi äter idag inte innehåller den näring som vi behöver. Detta hade gjort susen för de flesta tror jag.

Jessica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *