Site Loader

About the Author

Jessica Fuchs

Photographer

Facilisis nec, atque unde? Amet pariatur? Venenatis sollicitudin! Exercitationem sunt

Ja, jag är faktiskt imponerad. Jag hade inte förväntat mig detta även om jag hade liiite förhoppning innan.  🙂

Jag har länge haft mitt eget lilla dilemma med krämer. Jag har inte vetat vilken kräm jag ska använda då jag vill ha en med naturliga ingredienser. Jag vill inte ha några starka dofter. Sen får jag väl erkänna också att jag är lite lat.  😀   Jag upplever det jobbigt att ha en dagkräm och en nattkräm. Jag vill gärna ha en burk att ta ifrån när jag ska kleta in “nyllet” med något. 🙂

4ever

I juli månad köpte jag hem en dag- & nattkräm som heter 4ever från FitLine. De säger att denna kräm bl.a. reducerar rynkor och jämnar ut hudtonen.
Nja…. okej… men jag vet inte om jag tror på det.


Det som gjorde att jag köpte just denna burk för att testa är för att vitamindrinkarna som de tillverkar har ju haft en helt otrolig effekt på mig. Av denna anledning så tänkte jag att de kanske är duktiga på krämer också  😀 Jag ville i alla fall testa.
Egentligen bryr jag mig inte så mycket om jag är rynkig eller inte. Jag tycker att det kan vara vackert med rynkor också. Jag ser det mer som att rynkor sitter på en person med lång erfarenhet och vishet. (i det flesta fall i alla fall)  😀
Jag köpte denna kräm i mitten av juli. NU den 20 oktober är burken slut och jag har precis hämtat ut en ny på posten. Den varar länge tycker jag. Jag ska erkänna att jag inte alltid varit så duktig med att smörja in mig. Ibland har jag hoppat över det på kvällen. Jag har heller inte smort mig ner på halsen och dekolletaget som de rekommenderar. Jag får nog börja med det också nu när jag fått sådan effekt. Nu VET jag ju att den fungerar.

När man tar foto så ska det vara MINST 4 veckor mellan de olika fotona. Detta för att huden bara har celldelning var 28:e dag.

 

Imponerad

Japp, jag blev imponerad av resultatet jag fått hitintills!
Jag började använda krämen den 20 juli. Min kusin tog ett foto på mitt ansikte från sidan då det är mest runt ögat jag fått lite rynkor än så länge.
Jag försökte stå på samma plats och titta på samma sak vid varje foto för att det skulle bli rätt. Fotot i mitten hade jag fått lite färg efter att vi varit på semester så det var ganska svårt att jämföra bilderna p.g.a. detta tyckte jag. Därför så ville jag ta ett foto till nu i oktober när färgen försvunnit igen.
Som du ser på fotona nedan så har rynkorna minskat och huden blivit jämnare. Intressant!!  Det funkade ju faktiskt!!  😀

 

Utöver det så känns huden lenare och mjukare. Så summa summarum så är jag väääldigt nöjd med min nya kräm!

Testa den du också! Du hittar den här.
Har du några frågor om den så får du gärna höra av dig! 😉

 

 

 

Jessica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *