Site Loader

About the Author

Jessica Fuchs

Photographer

Facilisis nec, atque unde? Amet pariatur? Venenatis sollicitudin! Exercitationem sunt

Har du ett roligt jobb?

Jag tycker det ska vara roligt att jobba. Vi spenderar så mycket tid “på jobbet” och då är det viktigt att vi trivs med det vi gör alternativt trivs med våra kollegor. Allt för många går tyvärr runt och mår dåligt för att de inte trivs på jobbet.

Idag har det ju blivit lite mer vanligt med sk. “digitala nomader” och jag är en av dem.
De senaste 7 åren så har jag kunnat jobba lite vart jag än är. Jag har för det mesta varit hemma men delvis lite på andra platser i världen också. Jag tycker det är än mer viktigt för mig nu eftersom vi ska flytta utomlands framöver. Då vet jag att jag kan fortsätta med det jag tycker är kul.

2 jobb

Jag har idag 2 olika jobb. Båda går ut på att hjälpa andra vilket är det som legat mig varmast runt hjärtat i hela mitt liv.
Jag arbetar delvis för Hjälp Margit Hjälpa som är en ideell fadderorganisation. Vi hjälper fattiga gatubarn i södra Indien och på Sri Lanka att få en utbildning. Vill du bli fadder och veta att pengarna kommer fram till det de ska så klicka in på deras hemsida och anmäl dig som fadder!!

Nu har jag även börjat jobba med de där vitamindrinkarna som jag dricker. Det är så roligt att se hur folk klarar vardagen bättre och blir piggare av att dricka dem. Företaget säger att om du dricker dem i 90 dagar så blir du piggare, får en bättre mage/tarm och en god natts sömn. Jag kan verkligen skriva under på det. 🙂
Utöver det så blev jag ju av med all min värk!!!  😀

Kosttillskott

Jag har i många år ätit kosttillskott eftersom jag vet att vår mat idag inte innehåller nån större mängd näring p.g.a. våra bekämpningsmedel och utarmade/döda jordar. Jag tror att det är ju också därför det är så många som har problem idag med allergier, värk, eksem, migrän m.m.
Jag köpte kosttillskott av högre kvalitet dvs. jag gick inte till apoteket och köpte något av deras (enligt mig) “skräp”.
Jag har dock aldrig tidigare haft den effekt som jag fick när jag började med detta kosttillskottet. Jag tror det har att göra med deras patenterade “närings transportsystem”. När man druckit vitamindrinken så tar det bara några minuter så är den ute i blodet och till cellerna där näringen ska vara. Behöver jag säga att jag kommer att fortsätta dricka detta!?!  😀

Activize + Basic
Säkerhet

Detta kosttillskott kontrolleras noga. Det finns tydligen inga krav på att kosttillskott ska kontrolleras med företaget vill att det ska göras. Både råvaran när den kommer, under produktion och slutprodukt. På produktförpackningarna finns QR koder som man kan skanna in med sin mobil och då kommer man till det oberoende bolag som testar produkterna. Det är TÜV SÜD som kontrollerar dem.

Söker du nytt jobb? Vill du testa något annat?

Är du sugen på att testa så kontakta mig! Du kan också klicka in på deras sida via länkarna som ligger på förstasidan uppe till höger! 🙂
Du får gärna höra av dig om du vill smaka det så ska jag bjuda dig på en drink. 🙂

Du kanske funderar på att byta jobb? Kontakta mig så ska jag berätta mer!

Trots att det blåser som attans på många håll i Sverige så önskar jag dig i alla fall världens bästa helg!  🙂

Jessica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *