Site Loader

About the Author

Jessica Fuchs

Photographer

Facilisis nec, atque unde? Amet pariatur? Venenatis sollicitudin! Exercitationem sunt

Helt ärligt – det är faktiskt ganska coolt med kommunikation ändå!  🙂

Jag mår väldigt dåligt just nu. Jag är förkyld och har fått min “årliga hosta” igen. Jag hostar tills jag klöks och det gör ganska ont lite överallt i kroppen efter ett tag.
Jag brukar ha denna hosta så man bör ju tycka att jag är van men det är faktiskt lika jobbigt var gång den kommer. Nu har jag hostat så mycket att min röst helt försvunnit. Det väser bara lite när jag försöker prata. Försöker jag prata en längre stund så kommer hostattackerna tillbaka igen så det är lika bra att vara så tyst som möjligt.

Trots detta så har jag faktiskt lyckats göra flera människor glada de senaste dagarna. Det känns helt underbart!  🙂

Hyresgästerna

Hyresgästerna har fått lov att flytta in en vecka tidigare vilket de blev väldigt glada för. Jag köpte lite tulpaner och satte i en vas i köket med en lapp där jag hälsade dem välkomna. Det blev väldigt uppskattat!  🙂

Katt på rymmen

Jag har ju i flera månader försökt hjälpa en tjej, vars katt har rymt, med att fånga in katten igen. Jag är envis som synden och ger aldrig upp när det gäller djur. Efter månader av letande, matande och flyttande av kattfälla m.m. så lyckades vi ÄNTLIGEN få in den lilla rymlingen igår kväll.
Jag har berättat om denna kattunge för många vänner. Igår hörde min kusin av sig och undrade om vi fått in katten vi letar efter. Nix! Det hade vi ju inte.

Det visade sig att denna katt fanns en gata längre ner i området. Det höll till på en terrass där. När den kommit till dem i 2 veckors tid så började de mata katten och den stannade då kvar. Vi har skrivit på Facebook att vi letar efter denna katt och personen som matade katten hade också skrivit och frågat efter eventuell ägare. Ändå har vi alla missat det här och “gått om varandra”.
Några samtal fram och tillbaka och vips så var den lilla rymlingen hemma hos sin ägare igen. De är sååå glada! 🙂

Glory i Indien

Glory är en vän till mig som bor i Indien. Hon är tyvärr njursjuk. Ena dagen ligger hon på sjukhus och nästa dag kan det vara lite bättre och hon är hemma igen. Det går upp och ner.

Denna lilla tjej är i alla fall helt galen i snö  🙂
När jag vaknade i går morse så var det ju vitt ute igen så självklart skickade jag några foto till henne via Whats Up. Hon ville att jag skulle lägga ut fotona på Facebook.
Under tiden jag lade ut bilderna där så tänkte jag att jag kunde be mina vänner fylla på tråden med sina “snö bilder” och de var inte sena att hänga på. Glory blev så klart lyrisk över alla foton då hon tycker att det ser ut som ett sagolandskap.

Så… summa summarum… här ligger jag nerbäddad och är sjuk och ändå med hjälp av lite enkel kommunikation fram och tillbaka så lyckades jag göra alla dessa människor glada. Testa du också! Ett litet samtal eller fint sms räcker många gånger för att göra någon glad.

Det känns faktiskt jäkligt bra om jag ska vara helt ärlig!  🙂

Jessica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *