Site Loader

About the Author

Jessica Fuchs

Photographer

Facilisis nec, atque unde? Amet pariatur? Venenatis sollicitudin! Exercitationem sunt

Jag testade ett nytt recept i veckan. Blomkålsbiffar. De var riktigt goda och jag tänker definitivt göra dem igen.
Jag hittade receptet i en tidning som jag lånade av min kusin.
Tänkte dela med mig av receptet. Bild kommer!!!  🙂

400 g blomkål
2 dl mandelmjöl
2 ägg
2 msk fiberhusk
½ tsk salt
några knippen gräslök (jag tog finhackad rödlök för att jag inte hade gräslök hemma)

Riv blomkålen grovt och blanda den med de andra ingredienserna. Låt stå en liten stund (några minuter).
Forma till biffar och stek dem på medelvärme på ena sidan tillräckligt länge för att de ska hålla ihop när du sen vänder dem.

Du kan äta dem med vad du vill egentligen. Antingen som tillbehör eller som huvudrätt.

Testa! Riktigt goda!  🙂

Jag har haft en fruktansvärd idétorka på sistone vad gäller mat. Känns som om att vi ätit detsamma hur länge som helst nu. Jag tycker många gånger det är svårt att ta sig tid till att sitta och leta upp nya recept. Det tar ju ändå några timmar  🙂 och då är det inte ens säkert att man hittar nåt kul som är värt att testa.
Nu sist jag gjorde det så gick det ganska bra i alla fall. Jag har några nya på lager nu som jag ska testa framöver.  🙂

 

Jessica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *