Site Loader

About the Author

Jessica Fuchs

Photographer

Facilisis nec, atque unde? Amet pariatur? Venenatis sollicitudin! Exercitationem sunt

Jag tycker det är riktigt jobbigt att se de små vildkatterna där ute i kylan.  🙁
En av dem har kommit in i värmen men två finns kvar här och den tredje har försvunnit.
Jobbigt! Skär i mitt hjärta när jag tittar ut på dem.

De två som finns kvar här har blivit kelna och pratsamma.
Den med vit nos har länge varit väldigt rädd men har nu upptäckt hur skönt det är med lite kel. 😀
Om jag inte kelar tillräckligt mycket med honom så säger han ifrån och tittar på mig med bedjande blick.  ❤

Ursäkta den dåliga bilden. Jag stod en bit ifrån dem igår kväll när jag tog fotot så jag försökte zooma in dem för att man skulle se dem.
Dessutom så började det mörkna ute.

Jag har gjort 2 ställen till dem där de kan ligga och vila. Detta som du ser på bilden och sen ett litet hus i tjock frigolit med en liten ingång. Jag har lagt en gummiduk över så att frigoliten inte ska börja läcka in vatten. Inuti ligger flera filtar. Jag har sett dem där tidigare men nu verkar det inte som om att de ligger där inne längre. Jag vet inte varför.

Utöver det så verkar de ha ett ställe bakom vårt garage där jag ofta ser dem krypa in. Det är en vedhög som de går in bakom. Det är nog både lä och torrt där. De ligger också under vår terrass/trappa och så har vi en murgröna som växt upp över en liten bod som står i skogen bakom vårt hus. Den murgrönan är nästan som ett träd nu. Den växer långt ut på ena sidan om boden så jag tror det blir en liten hörna där också mellan stengärde/bod och murgröna som tak.
Jag vill inte gå dit och snoka för jag vill inte skrämma väck dem därifrån.

Jag är nämligen “farlig” om jag inte har mat i handen. 🙂 Då blir de osäkra på mig och vet inte om de ska våga gå fram eller inte.
Kela är ju rätt skönt ändå så tveksamheten blir stor här.

 

Jessica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *