Site Loader

About the Author

Jessica Fuchs

Photographer

Facilisis nec, atque unde? Amet pariatur? Venenatis sollicitudin! Exercitationem sunt

Tandkräm utan fluor

Jag har många gånger läst om att man ska undvika fluor.
Jag har inte orkat sätta mig in i allt ännu men har sparat många länkar som jag ska läsa framöver.

Jag såg ett inlägg på Facebook där en mamma skrev och berättade om hennes handikappade son. Hon hade haft stora problem med hans mun. Han hade mycket tandsten, blåsor och sår i tandköttet. Detta gör så klart väldigt ont när hon sen borstar hans tänder. Varje gång de kom till tandläkaren så fick de ta bort tandsten.

Hon slutade använda tandkräm med fluor. Tandköttet läkte och det kom ingen mer tandsten. När hon sen kom till tandläkaren så undrade de vad hon gjort. Det såg så himla fint ut i pojkens mun nu.

Eftersom jag de sista åren haft mycket “förkylningsblåsor” i munnen så har jag varje kväll efter tandborstningen gurglat munnen med kolloidalt silver. Det har gjort att blåsorna försvunnit och jag sluppit ha ont.

För några veckor sedan började jag använda en tandkräm utan fluor (från Forever Living Products). Den är baserad på Aloe Vera.
Mitt kolloidala silver tog slut och jag hade inte tid att köra och köpa nytt.
Efter 4 dagar med tandkräm utan fluor försvann mina blåsor. Jag har fortfarande inte varit och köpt en ny flaska “silver” men jag ska göra det för det har så många användningsområden och jag vill alltid ha en flaska hemma.
Dock så lär jag inte behöva det längre för att bli av med mina blåsor i munnen 🙂

Här är en länk till Kostdemokrati där du kan läsa lite om vad fluor är och gör.

Jessica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *