Site Loader

About the Author

Jessica Fuchs

Photographer

Facilisis nec, atque unde? Amet pariatur? Venenatis sollicitudin! Exercitationem sunt

Här kommer 4 bilder som jag tycker talar för sig själv i stort sett.  🙂

Den första kan ju vara bra att ha i åtanke när du går i affären och ska köpa kött. Jag rekommenderar dig att köpa svenskt!!

Som du ser så använder Sverige minst antibiotika på sina djur.

Jag har aldrig riktigt förstått det där…. Jaaaa, jag sprutar in en massa antibiotika i detta djuret och matar djuret med ännu mer kemikalier sen äter jag upp det!
Eller…. Jaaaa, jag sprutar massvis med gift på dessa grönsakerna för att sen äta upp dem!

Hur kan man ens tro att detta inte skulle påverka kroppen på något sätt?

Många säger att svenskt kött är så dyrt och att ekologisk mat skulle de ju aldrig ha råd med. Min åsikt om dessa uttalanden är “bullshit”.

Har man råd att lägga pengar på läsk, godis, sprit, skräpmat hos de olika snabbkedjorna m.m. så har man definitivt råd med att köpa svenskt och ekologiskt i butikerna också.
De först nämna gör ju med tiden att du blir både överviktig och sjuk. Olika typer av inflammationer i kroppen (mestadels tarmarna) som sen visar sig på olika sätt som t.ex. dålig hy i ansiktet, överkänslighet, allergier m.m.

Så, först äter man skräp för att sen bli sjuk och må dåligt för att sen betala för en massa mediciner som i sin tur ger biverkningar så att du behöver ännu mer mediciner.
Varför då inte äta bra mat från början och hålla sig frisk?

Jag har själv varit sjuk av olika anledningar. Jag har varit sängliggande och suttit i rullstol i flera år. Försäkringskassan “godkände” inte att jag var sjuk så efter många års fight med dem så bad jag dem dra dit pepparn växer. Jag gick från en inkomst på ca 17000 kr i månaden ner till 3000 kr i månaden. Inkomsten fick jag från en timanställning där jag kunde sköta jobbet hemifrån. Jag vet hur det är att ha ont om pengar. Jag kunde ÄNDÅ köpa bra mat.
Om du läst här tidigare så vet du att jag nu odlar mycket av min mat. När vi flyttat kommer jag att utöka den odlingen och försöka odla all vår mat.

Vacciner

Det är ju också en grej som ökat markant de senaste åren.

Hur kommer det sig att en kock måste veta exakt allt vad maten innehåller som denne serverar på en restaurang medans en läkare inte behöver ha en aning om vad det är för cocktail denne sprutar rakt in i ditt blodomlopp?

Jag såg en innehållsförteckning på ett influensa vaccin en gång. Skrämmande!! Jag tror att de är den värsta typen av vacciner som man bör undvika.

De har ju börjat forska mer och mer i detta och har ju kommit fram till att bl.a. många fall av autism är orsakade av vacciner.

Cannabis olja

Detta har diskuterats flitigt på sociala medier på sistone.

Under förra året läste jag på ganska mycket om denna olja. Den har många bra egenskaper och jag gillar den mer och mer. Jag kan dock långt ifrån allt om den ännu. Det finns massor att lära  🙂
Jag tycker definitivt att man ska legalisera den. Det är otroligt många människor som blivit hjälpta med diverse problem helt utan biverkningar och då inte bara i Sverige utan över hela världen.

Här är en länk till en film om en liten kille på knappt 2 år som fick cancer.

https://www.youtube.com/watch?v=r4lsvHMkWFg

Det finns massvis att skriva om detta ämne men jag tror att jag gör det vid ett annat tillfälle. Är du intresserad av det så hör av dig så ska du få några länkar av mig där du kan läsa mer om denna planta.  🙂

Jessica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *