Site Loader

About the Author

Jessica Fuchs

Photographer

Facilisis nec, atque unde? Amet pariatur? Venenatis sollicitudin! Exercitationem sunt

Ja, så var det verkligen för mig. Hösten bara försvann  🙁
Jag har inte hunnit uppdatera här och nu vid årsskiftet inte orkat. Det har enligt mig varit en jobbig höst och ett hemskt slut på året.

Till en början så fick vi hjälp under ett par veckor med renoveringen. Jag körde och handlade allt material som behövdes och all mat som skulle göras. Ni som känner mig vet att sådana här saker tar hårt på min kropp. Det kändes som om att jag gjorde inget annat. När den ena måltiden var undanplockad och jag hade diskat så var det hög tid att börja på nästa.
Huset vi bor i såg ut som kriget och då trivs jag verkligen inte. Utöver detta så har jag ju våra djur att ta hand om samtidigt så måste vi ju sköta våra ordinarie jobb.
Fördelen var ju att det gick fort framåt i det andra huset i alla fall. Väggarna blev snabbt klara och mycket av golvet blev lagt.
Vi har även borrat nya hål i betongsulan och dragit nya rör, både för avlopp och vatten.

Senare under hösten körde vi till Ikea och beställde ett nytt kök. Det kom levererat hem till oss. Jag och min man monterade upp det.
Vi har installerat luft/luft värmepump och varmvattenberedare också i huset.

Toaletten blåstes ut helt och hållet den också.
Där är nu helkaklat och golvvärme. Vi lade in ny isolering i väggarna. Nya vattenledningar och avlopp också så klart.

Vi har också träffat våra blivande hyresgäster ett par gånger under hösten. Den 1 mars ska de flytta in.
Allt är klart i huset nu så när som på ett par garderober. Det känns riktigt skönt. Eftersom de inte ska flytta in förrän den 1 mars så har vi tagit det lite lugnare nu i slutet av december och början på januari. Det är så lite kvar så vi behöver inte stressa mer. Förutom garderoberna så är det ju bara städningen kvar. Det väntar jag med tills allt är klart och vi har rensat ut alla verktyg som ligger överallt.  🙂

 

 

Jessica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *