Site Loader

About the Author

Jessica Fuchs

Photographer

Facilisis nec, atque unde? Amet pariatur? Venenatis sollicitudin! Exercitationem sunt

Fluor
Fluor – ett cellgift?

Som jag skrivit tidigare så blev jag ju mycket bättre i munnen när jag slutade använda tandkräm med fluor.
Detsamma gäller min man.

Det stör mig som attans att både Livsmedelsverket och Läkemedelsverket endast ser sin egen vinning och inte bryr sig om folket i vårt land. De låtsas att de bryr sig men om du tänker efter själv så inser du att de ljuger.
Du kan få lite mer inblick i det genom att läsa Radio P4 Kalibers intervju men anställda på verket.

För att man ska känna sig säker idag (när man handlar) så behöver vi alla vara utbildade kemister för att klara av att läsa en innehållsförteckning. Likaså behöver vi vara utbildade läkare OCH även ha kunskap inom näringslära för att veta vad som är bra eller dåligt för våra kroppar.
Jag fick veta för inte så länge sedan att tydligen så har inte läkare nån utbildning i näringslära. Då undrar jag…. hur i hela friden ska de då kunna hjälpa folk så behöver läkarvård? Att få i sig rätt mängd näring är ju A och O.

Fluor

Blir det fel någonstans så skapas ju en obalans. Efterhand som celldelning sker så växer ju sig denna obalans bara större och större och till sist så står man där med ett problem som man “inte vet” var det kom ifrån eller varför man fått det. Det kan ju vara allt möjligt. Vanligast är väl allergier, eksem, värk och olika överkänsligheter.

Tydligen så skulle en utredning göras 2015. Här är en länk till Svt https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/faran-med-fluor-ska-utredas
Jag har dock inte sett nåt mer om det men jag gissa på att de kom fram till att det är helt ok att använda fluor. Annars är det för många företag som skulle få för stora förluster och det är ju inte bra. Sen att du blir dålig av det, det spelar ingen roll. Det blir mer att göra för läkare och mer pengar till Läkemedelsverket. Win win liksom… för alla utom dej. 🙁

Internet

Det finns mycket att läsa på nätet om fluor och än mer sen fler och fler fått upp ögonen på vad våra statliga myndigheter håller på med egentligen.
Är du intresserad av att lära dig mer om det så bara googla.  🙂 Sen får du ju själv välja vad du vill tro på och ta till dig.

Vad din läkare inte berättar för dig

Jag tycker att du ska ta dig tid att läsa denna artikeln som jag länkat till här nedanför och även titta på en del av länkarna som finns längst ner på den sidan.

http://fritt-uttryck.se/fluor-numera-klassad-som-nervgift/

Jessica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *